Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 3-0


Σαν σίφουνας πέρασε η ομάδα των Γραμμοχωρίων και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αρμάδα του Μπάμπη Θεωχάρη απέδειξε πως όταν βρίσκεται στην μέρα της δεν έχει αντίπαλο μέσα στο γήπεδο. Έτσι στην κυριολεξία πάτησε κάτω την ομάδα της Πολυκάρπης η οποία κατάφερε να αντισταθεί μόνο για ένα ημίχρονο, καθώς στο πρώτο μέρος δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και με τους τερματοφύλακες στην ουσία να είναι απλοί θεατές.
Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι είχε την κατοχή της μπάλας αλλά το παιχνίδι που γινόταν ήταν πιο πολύ στο κέντρο. Τα <<ελάφια>> τα οποία διψούσαν για το πρώτο τους τρίποντο απείλησαν την εστία της Πολυκάρπης με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαλάτη στο 25ο λεπτό, το οποία εξουδετέρωσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο επόμενο λεπτό το κερδισμένο κόρνερ ανέλαβε να εκτελέσει και πάλι ο Γαλάτης ο οποίος έστειλε την μπάλα απευθείας μέσα στην εστία αλλά ο τερματοφύλακας της Πολυκάρπης ήταν και πάλι εκεί και έδιωξε μακριά. Η μοναδική φάση για την Πολυκάρπη ήρθε στο 41ο λεπτό όταν με το σουτ του Αμπαρτζή έξω από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ. Στο ημίχρονο οι φωνές του Μπάμπη Θεωχάρη αφύπνησαν τους παίκτες της ομάδος μας και έτσι η ομάδα ανέβηκε στο γήπεδο και απειλούσε εκατέρωθεν την εστία της Πολυκάρπης, αλλά έβρισκε απέναντί της έναν πολύ καλό Δημητριάδη, ο οποίος προσπάθησε όσο μπορούσε να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του, αποκρούοντας διαδοχικά σουτ των Γαλάτη, Μήλιου Σ. και Μήλιου Γ. Με αυτά και με αυτά το παιχνίδι είχε φτάσει στο 65ο λεπτό και το σκορ παρέμενε στο 0-0 και έτσι ο προπονητής της ομάδος μας αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τον Νίκο Παπαρίζο, ο οποίος έδωσε μία διαφορετική νότα στο παιχνίδι της ομάδος μας και με τις ενέργιές του κατάφερε να βρει τα κενά στην άμυνα της Πολυκάρπης και έτσι η ομάδα μας να απειλήσει πιο ουσιαστικά τον αντίπαλο.
Έτσι το γκολ δεν άργησε να έρθει και μόλις 78ο λεπτό μετά από συνδυασμό του Μήλιου Γ. με τον Κωστάρα , ο τελευταίος έβγαλε μία ωραία σέντρα από τα δεξιά στην καρδιά της άμυνας της Πολυκάρπης και ο Σωτήρης Μήλιος εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών από κοντά έκανε το 1-0.
Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και μετά από τέσσερα λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό μετά από ωραία κάθετη του Παπαρίζου, ο οποίος βρήκε τον Γαλάτη ο τελευταίος από δεξιά σημάδεψε σωστά και βρήκε με πολύ ωραία σέντρα μόνο του τον Γρηγόρη Μήλιο ο οποίος με γυριστό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Μπαιραχτάρης μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Γαλάτη και πηδώντας ψηλότερα από όλους με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Αυτήν η νίκη έδωσε άλλη ψυχολογία σε όλους και πλέον ελπίζουμε να συνεχίσει η ομάδα της καλές εμφανίσεις της. Καλή συνέχεια, πάμε δυνατά.

Η σύνθεση της ομάδος μας:
Χυσολάρι, Ζυμπίδης(Διαμαντάρας), Κωστάρας, Μπαιραχτάρης, Πουλιόπουλος, Παπαδάμου Η, Νικολαίδης Ν, Τερέζιου(Παπαρίζος), Παπαδάμου Χ(Μήλιος Σ), Μήλιος Γ, Γαλάτης

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Γ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 2-0

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Καστοριά. Τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο από δύο ατομικά λάθη. Η ομάδα μας στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν κατάφερε να νιώσει την απειλή από την ομάδα της Καστοριάς παρά μόνο σε δύο φάσεις τις οποίες εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακάς μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε άσχημα και κατάφερε να βρεθεί πίσω στο σκορ μόλις στο 50' λεπτό. Και επειδή όπως όλοι λένε πως ενός κακού μύρια κακά έπονται ήρθε και ένα ακόμα γκολ για την ομάδα της Καστοριάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας κατάφερε να μην απειληθεί στα επόμενα λεπτά καθώς και να κάνει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Πουλιόπουλου ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Καστοριάς αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.
Μέτρια η διαιτησία του κ. Δημητριάδη,ο οποίος χρησιμοποιούσε της κάρτες του πιο εύκολα για την ομάδα των Γραμμοχωρίων.

Η σύνθεση της ομάδος μας:
Χυσολάρι, Μπαιραχτάρης, Πουλιόπουλος, Τερέζιου, Νικολαίδης Λ, Νικολαίδης Ν, Αχμετλί(Μήλιος Σ.), Παπαδάμου Η, Γαλάτης, Μήλιος Γ, Κωστάρας(Παπαδάμου Χ)

Παιδιά δεν έγινε τίποτα. Και οι ήττες στο πρόγραμμα είναι. Συνεχίζουμε δυνατά.
Καλή συνέχεια στην ομάδα της Καστοριάς.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΗ

Εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας καθώς και των ποδοσφαιριστών σου ευχόμαστε ολόψυχα να τα 100στήσεις και ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις. Καλή συνέχεια με την ομάδα μας, και πάντα νίκες.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

Οι εγγραφές για την ακαδημία των Γραμμοχωρίων ξεκίνησαν σήμερα(18-9-2012) και συνεχίζονται καθημερινά. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6973857245(Γιάννης Ζυμπίδης), 6987558179(Κλεάνθης Καμπερογιάννης).

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

Ξεκίνησαν σήμερα οι εγγραφές για τις ακαδημίες των Γραμμοχωρίων. Το παρόν έδωσαν 35 παιδάκια διαφόρων ηλικιών. Οι εγγραφές συνεχίζονται. Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ-Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 0-0

Στραβοπάτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα των Γραμμοχωρίων απέναντι σε έναν σκληρό και μαχητικό αντίπαλο.

Ισοπαλία σοκ για την ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι στην Οινόη στο εναρκτήριο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καστοριάς.
Απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος ναι μεν είχε κλειστεί στο μεγαλύτερο μέρος στο μισό γήπεδο,αλλά έπαιζε με πάθος για να κρατήσει την πολύτιμη γι αυτόν ισοπαλία, η ομάδα των Γραμμοχωρίων μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να πάρει την νίκη στο πρώτο ματς της νέας σεζόν. Έτσι ξεκινώντας καλύτερα τον αγώνα κατάφερε να κάνει την πρώτη της ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με δράστη τον Γρηγόρη Μήλιο ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Συνεχίζοντας να πιέζει η ομάδα μας κατάφερε και πάλι να απειλήσει λίγα λεπτά πιο μετά. Έτσι στο 9ο λεπτό ο Γρηγόρης Μήλιος και πάλι από την ίδια θέση κατάφερε να στείλει και πάλι την μπάλα άουτ. Η ομάδα μας όμως δείχνοντας πόσο πολύ θέλει την νίκη έκλεισε στα καρέ της την ομάδα της Οινόης και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου την πολιορκούσε συνεχώς. Στο 18ο λεπτό ο Κωστάρας από πλάγια θέση θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει αντίπαλου τερματοφύλακα. Μετά από τέσσερα λεπτά η ομάδα μας κερδίζει φάουλ σε καλή θέση, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γαλάτης,το φάουλ του οποίου αποκρούει ασταθείς ο αντίπαλος τερματοφύλακας και ο Γίαννης Ζυμπίδης από πλεονεκτική θέση με κενή εστία στέλνει την μπάλα πάνω στον πεσμένο τερματοφύλακα. Έσι το ημίχρονο κλείνει στο 0-0.
Στην επανάληψη η Οινόη μην έχοντας και πολλές δυνάμεις επιλέγουν να κλειστούν στα καρέ τους για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας ανεβαίνει ψηλά για να πιέσει δημιουργώντας φάσεις κυρίως με τον Μήλιο καθώς και με σουτ τον Νικολαίδη Λ, Αχμετλί, Κωστάρα από καλές θέσεις μπροστά από τα καρέ του αντίπαλου τερματοφύλακα. Με αυτά και με αυτά και ενώ η μπάλα δεν έκανε το χατίρι να μπει στο πλεχτό συμπληρώθηκε το 90λεπτο και έτσι ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στο παιχνίδι στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με έναν βαθμό η καθεμία.
Μέτρια η διαιτησία του Γκλαβίνα, ο οποίος σε ορισμένα σημεία έδειχνε πως έχανε τον έλενγχο του παιχνιδιού. Στα αξιοσημείωτα ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 12 λεπτά καθυστέρηση καθώς ο β' βοηθός άργησε να φτάσει στο γήπεδο.

Η σύνθεση της ομάδος μας:
Χυσολάρι, Ζυμπίδης, Πουλιόπουλος, Διαμαντάρας, Ζησόπουλος Α(Νικολαίδης Ν), Νικολαίδης Λ, Αχμετλί, Γαλάτης, Παπαδάμου Η, Κωστάρας, Μήλιος Γ


Η μεγάλη χαμένη φάση από τον Ζυμπίδη:


Το αμφισβητούμενο offside που δόθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης:

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ


Εκ μέρους της Διοίκησης,του Προπονητή καθώς και των ποδοσφαιριστών της ομάδας των ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ σας ευχόμαστε να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι στην ζωή σας. Η ώρα η καλή Χάρη και όλα να πάνε όπως τα έχεις ονειρευτεί.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΝΙΚΟ

Εκ μέρους της Διοίκησης ,του Προπονητή καθώς και των Ποδοσφαιριστών της ομάδας των ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ ευχόμαστε ολόψυχα σε εσένα Νίκο καθώς και στην γυναίκα σου να σας ζήσει το αγοράκι σας να είναι πάντα γερό και δυνατό,και να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε. Και στο μέλλον να ακολουθήσει τα πατήματά σου στο ποδόσφαιρο και να γίνει και αυτός μέλος της οικογένειας των ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ



ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ…..
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ.
ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙΣ ,ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ,ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ.
ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  17:30  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΝΕΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΝΙΑΚΩΝ.

 ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ-Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

Την ομάδα της Οινόης αντιμετωπίζει η Α.Ε Γραμμοχωρίων στο εναρκτήριο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς.Η ομάδα των Γραμμοχωρίων καλείται να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδος μας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο,ο οποίος είναι η νίκη. Το παιχνίδι κρύβει παγίδες καθώς η Οινόη έχει δείξει και στο παρελθόν πως αποτελεί πάντα έναν δυνατό και υπολογίσιμο αντίπαλο.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Οινόης στις 16:30.
Το διαιτητικό τρίο αποτελείται από τους Γκλαβίνα Κ (διαιτητής), Καρασούλα(α' βοηθός), Ζήση(β' βοηθός).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Με την χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδος μας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το παιχνίδι κόντρα στην Οινόη. Ο προπονητής της ομάδος μας είδε με μεγάλη ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας να συμμετέχουν στην προπόνηση και να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. Η μόνη απουσία θα είναι αυτήν του Χάρη Τσάπα, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου παντρεύεται.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Τα Φλατσάτα Οινόης θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο του κυπέλλου η ομάδα των Γραμμοχωρίων. Το παιχνίδι ορίστικε να γίνει στις 10/10/2012.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι δύο προπονητές, Μπάμπης Θεοχάρης(Α.Ε Γραμμοχωρίων) και Πασχάλης Δημητρίου(Α.Γ.Σ Καστοριάς) έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις :


 ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (Α. Ε. Γραμμοχωρίων):  "Έγινε πολύ δυνατό ματς και από τις δύο ομάδες. Πιστεύω ο κόσμος να χάρηκε το παιχνίδι και να έφυγε ευχαριστημένος. Θέλαμε και οι δύο πολύ το παιχνίδι, δώσαμε μάχη και ειδικά οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και πάθος. Συγχαρητήρια στα "παιδιά" για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στη Καστοριά".
           



 ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Καστοριάς): "Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και θέλαμε να ένα γρήγορο γκολ. Ωστόσο, κάναμε αρκετές φάσεις, είχαμε τον έλεγχο για πολλά λεπτά, αλλά σκοράραμε. Θα μπορούσαμε, όμως να πάρουμε "κεφάλι" στο συρτό σουτ του Παναγιωτίδη. Στο β' ημίχρονο κινηθήκαμε στο ίδιο μοτίβο. Είχαμε πάλι τον έλεγχο, αλλά σε μια ανύποπτη φάση βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Στην συνέχεια ισοφαρίσαμε και με ένα ατομικό λάθος της άμυνας βρεθήκαμε εκτός Κυπέλλου. Το τονίζω η ομάδα θέλει δουλειά. Άργησε να συγκεντρωθεί και να δέσει. Είναι νωρίς όμως να βγάλουμε συμπεράσματα, χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να χτίσουμε την Καστοριά που ονειρευόμαστε".



*Ένα ευχαριστώ στον Παναγιώτη Βρουσουκίδη για το ρεπορτάζ.

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Όταν έχεις τέτοιο πρόεδρο πως να μην πάει η ομάδα μπροστά ; 

Άλλη μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας πριν τον αγώνα με την Καστοριά. Ο πρόεδρος ήρθε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για τον δύσκολο αγώνα κόντρα στην Καστοριά, αλλά είχε και ευχάριστα νέα.
Ο πρόεδρος λοιπόν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την γιατρό Δήμητρα Ναούμ, η οποία από εδώ και στο εξής θα είναι η γιατρός της ομάδος μας και θα ακολουθεί την αποστολή σε κάθε αγώνα(εκτός και εντός έδρας). Με αυτήν την κίνηση η ομάδα πλέον βρίσκετε σε πρότυπα επαγγελματικής κατηγορίας καθώς είναι η ΜΟΝΗ ομάδα στην Καστοριά η οποία έχει γιατρό σε κάθε αγώνα,πράγμα που σπάνια βρίσκεις σε ερασιτεχνικές κατηγορίες. Όπως μας είπε και ο πρόεδρος σε δηλώσεις του <<προέχει η υγεία και η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών>>.
¨Εμείς με την σειρά μας να τον συνγχαρούμε για αυτήν του την κίνηση.
Στο κομμάτι τώρα του γηπέδου να πούμε πως και πάλι ο πρόεδρος με τις πιέσεις του και την προσπαθειά του για καλύτερες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας,κατάφερε να πετύχει την δημιουργία ενώς βοηθητικού γηπέδου(ακριβώς πάνω από το γήπεδο,έτσι ώστε να μην καταπονήτε το γήπεδο). Αξίζουν πολλά μπράβο στον πρόεδρο της ομάδος μας.

ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑ

Λοιπόν επειδή πολλά ακούστηκαν όλο αυτόν τον καιρό μέχρι να γίνει το ματς....Ακούσαμε να μας μιλάνε για 5άρες,για τριάρες για αποκλεισμούς,για εύκολα παιχνίδια.......στα λόγια λένε χτίζεις παλάτια στις πράξεις όμως είναι το δύσκολο....έτσι λοιπόν όπως λένε όλοι αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για κάθε ποδοσφαιριστή και για κάθε ομάδα το γήπεδο είναι ο καθρέφτης....εκεί φαίνεσαι ποιος πραγματικά είσαι και τι πραγματικά μπορείς να κάνεις .Αυτό αποδείχτηκε και σήμερα γιατί όπως λένε κρατα πάντα μικρό καλάθι.σήμερα λοιπόν η ομάδα τον "ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ" , η ομάδα του χωριού,όπως την αποκάλεσαν οι ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ φίλαθλοι της καστοριάς ,κέρδισε στα ίσια διαιτησία και τη ομάδα της Καστοριάς. Αυτά τα παιδιά που προσπαθούν καθημερινά μέσα από της προπονήσεις να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ, αυτά τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γιατί το αγαπάν και γιατί είναι η αρρώστια τους αυτοί λοιπόν σήμερα απέδειξαν ποιοι πραγματικά είναι,και πως όλοι μαζί σαν μια οικογένεια όπως είμαστε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά....συγχαρητήρα λοιπόν σε όλους παίχτες,προπονητή,διοίκηση και φιλάθλους.αυτή η νίκη σας αξίζει και είναι ολονών μας....ας τη χαρούμε λοιπόν. Αλλα όπως πάντα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας.χαμηλούς τόνους πολύ δουλειά.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-Α.Γ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2-1

Τεράστια νίκη για την ομάδα των ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ η οποία όχι απλά κέρδισε, αλλά απέκλεισε και την Καστοριά από την συνέχεια του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση τα ελάφια πάτησαν στην κυριολεξία την ομάδα της Καστοριάς και τους έβγαλαν εκτός συνέχειας του κυπέλλου. Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο το συγκρότημα του ΜΠΑΜΠΗ ΘΕΟΧΑΡΗ στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι, το οποίο κέρδισε ο Γρηγόρης Μήλιος ο οποίος ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, από τον Βασίλη Γαλάτη στο 75ο λεπτό. Η ομάδα υποχώρησε κλείστηκε για να κρατήσει το σκορ και έτσι ο αντίπαλος άρχισε να πιέζει είτε με θεμιτά είτε με αθέμιτα μέσα. Έτσι η Καστοριά κερδίζοντας ένα φάουλ, το οποίο χωράει σχόλια αμφισβήτησης, από την γωνία της περιοχής κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να κάνει το 1-1. Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών της Καστοριάς η ομάδα μας και πιο συγκεκριμένα ο Mvp του σημερινού παιχνιδιού Γρηγόρης Μήλιος μετά από εξαιρετική ασίστ του Λάμπρου Νικολαίδη κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και να κάνει το 2-1 για την ομάδα μας και να ακολουθήσει ένα κύμα έξαλλων πανηγυρισμών. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παίχτες,προπονητή και διοίκηση ένα κουβάρι, αγκαλιά να πανηγυρίζουν αυτήν την πέρα για πέρα δίκαια πρόκριση απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους παίχτες της ομάδος μας,μηδενός εξαιρουμένου καθώς και στον πρωτομάστορα αυτής της ομάδας τον προπονητή μας τον Μπάμπη Θεοχάρη. Με αυτήν την νίκη τα Γραμμοχώρια έκλεισαν πολλά στόματα και κυρίως αυτούς που μας θεωρούσαν <<αδελφά σωματία>> (?) με την Καστοριά.

Σχετικά καλή θα χαρακτήριζε κανείς την διαιτησία του Στυλιάδη, ο οποίος δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Καστοριάς στην φάση του πέναλντι.

Η σύνθεση της ομάδος μας:
Χυσολάρι ,Μπαιραχτάρης, Νικολαίδης Λ. , Ζυμπίδης (Πουλιόπουλος). Κωστάρας, Νικολαίδης Ν, Αχμετλί ,Γαλάτης ,Παπαδάμου Χ (Αντωνίου), Παπαδάμου Η (Ζησόπουλος Α) , Μήλιος Γ
Προπονητής: Μπάμπης Θεοχάρης
Τέλος να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα της Καστοριάς.

Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-Α.Γ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Την καστοριά αντιμετωπίζει σήμερα η ομάδα της Α.Ε Γραμμοχωρίων για το κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς. Το ματς θα ξεκινήσει στις 16:30 ώρα στο γήπεδο της Ποριάς. Διαιτητής του σημερινού παιχνιδιού θα είναι ο στυλιάδης με βοηθούς τους μαλέα και βαρτανίδη.
Η συνάντηση των ποδοσφαιριστών της ομάδος μας θα γίνει στις 15:00 στο γήπεδο μανιάκων(14:00 όποιος μπορεί στο <<gallery>> για καφέ).

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδος μας για τον σαββατιάτικο αγώνα κυπέλλου κόντρα στην καστοριά. Ο τεχνικός της ομάδος μας, Μπάμπης Θεοχάρης, έδωσε ρεπό αύριο στους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να χαλαρώσουν και να είναι έτοιμοι για τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί.


Δείχνοντας ακόμα μια φορά το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδος κανονίστηκε πριν από το παιχνίδι του σαββάτου όλη η ομάδα να μαζευτεί στην καφετέρια <<Gallery>> και μετά να αναχωρήσουν όλοι μαζί για το γήπεδο. Η συνάντηση στην καφετέρια είναι στις 14:00 η ώρα.

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΡΙΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ο σαββατιάτικος αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα των Γραμμοχωρίων και στην ομάδα της Καστοριάς θα γίνει τελικά στο γήπεδο της ποριάς με γηπεδούχους την ομάδα των ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΣΤΩΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 2-1

Πραγματοποιόντας εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον κάστορα η ομάδα των γραμμοχωρίων ηττήθηκε στο σημερινό φιλικό με 2-1.
Μην έχοντας τίποτα να ζηλέψει από μια ομάδα η οποία έχει σαν στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να πάρει την νίκη αλλά την πρόδωσε η κούραση στα τελευταία λεπτά. Έχοντας την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδίου η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Νίκου Νικολαίδη. Στην συνέχεια η ομάδα μας πίεσε και δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά απο την εστία του κάστορα αλλά δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τερμα. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η κούραση βάρυνε τα πόδια των παικτών της ομάδας μας και έτσι ο κάστορας κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Το παιχνίδι άφησε καλές εντυπώσεις τόσο στον προπονήτη όσο και στην διοίκηση της ομάδος μας,δείχνοντας πως η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το σαββατιάτικο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην καστοριά.

Αύριο η ομάδα μας θα προπονηθεί στις 19.30(συνάντηση στισ 19.15 στο γήπεδο μανιάκων)

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.


ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΡΙΑΣ(ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΛΟΓΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΝΙΑΚΩΝ). ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 18:15 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΝΙΑΚΩΝ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 19:30

ΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΨΗΛΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ. Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΥΣΗ,ΚΑΘΩΣ Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΘΕΟΧΑΡΗ. Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ,ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΠΟΤΑΜΙΑ(5-0). ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΔΙΧΝΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.

Υ.Γ,1 ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Υ.Γ,2 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΑΝ ΝΙΚΗΤΗΣ,ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΕΡΕΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ. Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΕΖΟΝ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1994 ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΑΜΠΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΠΟΤΑΜΙΑ-Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 0-5

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ 5-0 ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.ΣΚΟΡΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΗΛΙΟΣ(2 ΓΚΟΛ),ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΗΣ.