Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

Με την νέα τους εμφάνιση αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου τα Γραμμοχώρια. 




Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-Α.Ε ΒΙΤΣΙΟΥ

Την 5η διαδοχική νίκη της πέτυχε η ομάδα των Γραμμοχωρίων απέναντι στην ομάδα της Α.Ε Βιτσίου σε ένα εύκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε κάτω από έντονη βροχόπτωση στο γήπεδο της Ποριάς παρουσία λιγοστών φιλάθλων των γηπεδούχων(καθώς η έντονη βροχόπτωση που επικρατούσε δεν άφησε το φίλαθλο κοινό να παραστεί στο γήπεδο) και το οποίο στιγματίστηκε από 7' διακοπή λόγο εισόδου ενός σκύλου στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο καθώς επίσης και από 5' διακοπή στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του προπονητή των φιλοξενούμενων, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή της αναμέτρησης για πέναλντι το οποίο υπέδειξε σε βάρος των φιλοξενούμενων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τα Γραμμοχώρια σαφώς και ήταν το φαβορί της αναμέτρησης καθώς βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας ακολουθώντας την πρωτοπόρο Καστοριά με διαφορά 5 βαθμών. Έτσι τα ''ελάφια΄΄ έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ανάγκασαν την ομάδα της Α.Ε Βιτσίου να κλειστεί στα καρέ της και να απειλεί με αντεπιθέσεις.
Τα Γραμμοχώρια κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με μακρινό σουτ του Νικολαίδη Ν, καθώς ο νεαρός μέσος σουτάροντας από μεγάλη απόσταση αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0.
Άμεση ήταν όμως η αντίδραση των φιλοξενούμενων οι οποίοι απάντησαν άμεσα, στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψή τους στην περιοχή των Γραμμοχωρίων. Έτσι στο 21' ο Τσάγκας πήρε όμορφα την μπάλα μπήκε στην περιοχή και από το ύψος της μικρής περιοχής με ωραίο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα των ''ελαφιών''.
Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα των Γραμμοχωρίων ήταν αυτήν που απειλούσε για να πάρει κεφάλι στο σκορ με αποκορύφωμα την φάση του 37' όταν ο Μήλιος Γ πήρε την μπάλα από τον Νικολαίδη Ν μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και αφού πέρασε και τον γκολκίπερ έσπασε την μπάλα στον απερχόμενο Αχμετλί όμως ο αμυντικός των φιλοξενούμενων σαν απο μηχανής θεός έδιωξε την μπάλα κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Γραμμοχωρίων έπαιζε μονότερμα την ομάδα του Βιτσίου και απειλώντας συνεχώς με τους Μήλιο Σ(τετ α τετ στο 47') και Μήλιο Γ(τετ α τετ στο 54') κατάφερε και πάλι να πάρει προβάδισμα στο 57΄λεπτό όταν ο Μήλιος Γ κινήθηκε ταχύτατα περνόντας δύο αντιπάλους του και μπαίνοντας στην περιοχή ανατράπηκε καθαρά από τον αντίπαλο αμυντικό και έτσι ο διαιτητής Παπαγιάννης ύστερα από την πολύτιμη βοήθεια του επόπτη υπέδειξε το σημείο του πέναλντι. Εκτελεστής από τα έντεκα βήματα ήταν ο Νικολαίδης Λ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 60' λεπτό όμως η ομάδα των Γραμμοχωρίων αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα της καθώς ο Παπαδάμου Η μετά από απερίσκεπτη ενέργεια δέχτηκε δίκαια την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και αποχώρησε.
Έτσι η ομάδα του Βιτσίου ανέβηκε ψηλά για να πιέσει για την ισοφάριση παίζοντας πλέον με αριθμητικό πλεονέκτημα. Τα ''ελάφια'' από την άλλη εκμεταλλευόμενα τα κενά στην αντίπαλη άμυνα χτυπούσαν με αντεπιθέσεις και έχασαν δύο καλές φάσεις για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, η πρώτη σε τετ α τετ του Μήλιου Σ και η δεύτερη σε σουτ του Μήλιου Γ.
Το Βίτσι απειλούσε μόνο με στημένες φάσεις και έτσι η ομάδα των Γραμμοχωρίων καλά οργανωμένη κατάφερε να πετύχει άλλο ένα τέρμα στο 78' όταν ο Μήλιος Γ σε τετ α τετ νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από κοντά ο Μήλιος Σ σε ανοιχτή εστία έγραψε το τελικό 3-1 για τα ''ελάφια''.
Μέχρι την λήξη του παιχνιδιού δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση και έτσι το 3-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ.
Μέτρια η διαιτησία του κ. Παπαγιάννη σε αντίθεση με τους βοηθούς του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε Γραμμοχωρίων: Σιμόνι, Διαμαντάρας, Πουλιόπουλος, Ζησόπουλος, Κωστάρας, Παπαδάμου Η, Νικολαίδης Ν, Νικολαίδης Λ, Μήλιος Γ(Μακρίδης), Μήλιος Σ(Μπατσούκας), Αχμετλί(Μήλιος Κ)

Α.Ε Βιτσίου: Κράτσιος, Ιωάννου, Τζιάρας Γ, Τζίαρας Δ, Γκάτζιος, Τραϊανός(Αλεξίου), Τζελαλής, Στασινόπουλος, Μπουρδούβαλης(Παπαχρήστος),Τεμέλκος, Τσάγκας

Το 2-1 των Γραμμοχωρίων με την εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Νικολαίδη Λ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μετά την λήξη του παιχνιδιού οι προπονητές των δύο ομάδων προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

Παναγιώτης Μπαμπούλης(Ακαδημία Κρόνος): Ο στόχος του ΚΡΟΝΟΥ για την φετινή χρονιά είναι η συλλογή εμπειριών για τα νέα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα καθώς και η αξιοπρεπή παρουσία στο γήπεδο με αθλητικό ήθος και καλό ποδόσφαιρο. Χτίζουμε μία νέα ομάδα μετά την αποχώρηση παλαιότερων παικτών και τις υποχρεώσεις αρκετών παιδιών λόγο σπουδών. Για το παιχνίδι με τα Γραμμοχώρια έχω να πω πως υπήρχαν πολλές ελλείψεις από μέρους μας Ίσως να είχαμε περισσότερες δυνατότητες για να κάνουμε κάτι καλύτερο αν δεν υπήρχαν τραυματισμοί και απουσίες. Πάντως έγινε ένα ήσυχο παιχνίδι και χάσαμε φυσιολογικά από έναν καλύτερο αντίπαλο.

Μπάμπης Θεοχάρης(Α.Ε Γραμμοχωρίων): Καταρχήν θέλω να δώσν συνχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή εμφάνιση και για την σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν το σημερινό παιχνίδι. Έγινε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες ήθελαν τους βαθμούς καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Όσον αφορά την ομάδα μου θέλαμε να πάρουμε την νίκη για να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία μετά από τα πρώτα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πλέον η ομάδα μας φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στόχος μας είναι να μείνουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ξεκινήσαμε δυναμικά και θέλαμε να σκοράρουμε νωρίς για να αποβάλλουμε το άνχος και έτσι έγινε. Καταφέραμε και τελειώσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και αυτό μας επέτρεψε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων στην επανάληψη καθώς και να κάποιους από τους βασικούς μας παίκτες για την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Κρόνου και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΥ-Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 0-4

Με μπροστάρη τον Νίκο Νικολαίδη ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, καθώς και με πολλές αλλαγές στην 11άδα η ομάδα των Γραμμοχωρίων κέρδισε εύκολα την νεανική ομάδα του Κρόνου στο γήπεδο της Κολοκυνθούς.

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασαν τα ''ελάφια'' τα οποία επικράτησαν με 4-0 στο τοπικό ντέρμπι της Ακαδημίας Κρόνου και έτσι σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα αναρριχήθηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας(την μοιράζονται μαζί με την Κορησό).
Τα ''ελάφια'' ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και σφυροκοπούσαν αδιάκοπα την ομάδα του Κρόνου με σκοπό να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς.
Έτσι μόλις στο 5' μετά από σουτ του Μήλιου Σ η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό του Κρόνου και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Τα Γραμμοχώρια με ανεβασμένη ψυχολογία έκλεισαν στα καρέ του τον Κρόνο, ο οποίος δεν μπορούσε να αντισταθεί και αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, και με ένα επιθετικό κρεσέντο στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Τρύφου.
Τα ''ελάφια΄΄ σημείωσαν το δεύτερο τέρμα τους στο 21' όταν μετά από σέντρα του Ζυπίδη ο Νίκολαίδης Ν. βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ.
Στο 31' και πάλι ο Νικολαίδης Ν. σε φάση καρμπόν έγραψε ανενόχλητος το 3-0.
Ωστόσο τα Γραμμοχώρια δεν σταμάτησαν να σφυροκοπούν την εστία των γηπεδούχων και έτσι στο 43' και πάλι με τον Νικολαίδη Ν,που με πλασέ ύστερα από ωραία σέντρα του Ζυπίδη , έκαναν το τελικό 0-4.
Στην επανάληψη ο προπονητής των Γραμμοχωρίων θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του καθώς και να μοιράσει τον χρόνο σε όλους τους παίκτες της ομάδος, έκανε νωρίς τις τρεις αλλαγές.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου.
Τα Γραμμοχώρια έκατσαν πάνω στο 0-4 και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων για τα δύσκολα παιχνίδια του ακολουθούν απείλησαν ελάχιστα την αντίπαλη εστία με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Αχμετλί μετά από εξαιρετική σκαφτή πάσα του Μακρίδη.
Η ομάδα του Κρόνου από την άλλη παίζοντας με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων και έτσι παίζοντας περισσότερο για να αποκτήσουν εμπειρίες οι παίκτες του περίμεναν απλά να τελειώσει το παιχνίδι.
Έτσι το 0-4 του πρώτου ημιχρόνου έμελε να είναι το τελικό σκορ.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Πολυχρονίου και των βοηθών του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ακαδημία Κρόνος: Τρύφος, Νίκου, Φλάμος(Μπαμπούλης Π), Τόσκος, Ρούμπος, Μαλέας, Παυλίδης, Ρώσσιος, Κυβεντίδης(Μπαμπούλης Σ), Τσακαλίδης(Ανδρονικίδης), Τράσιας

Α.Ε Γραμμοχωρίων: Κωνσταντίνου, Πουλιόπουλος, Διαμαντάρας, Παπαδάμου Χ, Κωστάρας, Νικολαίδης Ν(Τερέζιου), Αχμετλί, Παπαρίζος, Ζυπίδης(Μακρίδης), Μήλιος Σ(Γεράσης), Μήλιος Κ

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κρόνου.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΣ

Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα απέναντι στην νεανική ομάδα του Κρόνου θέλει να πετύχει η ομάδα των Γραμμοχωρίων και να συνεχίσει έτσι το νικηφόρο σερί της στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος.

Τα ''ελάφια'' με ανεβασμένο ηθικό μετά και την νίκη απέναντι στην Κορησό, θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα του Κρόνου στο τοπικό ''ντέρμπι''. Τα Γραμμοχώρια μην αντιμετωπίζοντας κάποιο πρόβλημα και έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία θα τα δώσουν όλα για την νίκη καθώς θα παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Με δηλώσεις του ο προπονητής των ''ελαφιών'' Μπάμπης Θεοχάρης επεσήμανε για το παιχνίδι πως '' η ομάδα είναι πανέτοιμη τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πως οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν την ίδια αγωνιστική πειθαρχεία όπως σε κάθε ματς γιατί όπως είπε κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Τέλος επεσήμανε πως η ομάδα συνεχίζει την ανοδική της πορεία και πάει για την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα΄΄.
Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Κρόνου, η οποία αποτελείται κυρίως από νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστές βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής της Παναγιώτης Μπαμπούλης έριξε τα ''πιτσιρίκια'' στα βαθιά θέλοντας να βάλει τις βάσεις για ένα δυνατό σύνολο στα επόμενα χρόνια. Η ομάδα του Κρόνου θα παραταχθεί πλήρης και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι καλύτερο γίνετε από το παιχνίδι.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 στο γήπεδο της Κολοκυνθούς και το διαιτητικό τρίο θα αποτελέσουν οι Πολυχρονίου, Γιαμπάνης και Παγιαυλής.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ


Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ 1-0

Την τρίτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καστοριάς σημείωσε η ομάδα των Γραμμοχωρίων απέναντι στην Κορησό.

Τα ''ελάφια'' προερχόμενα από την εμφατική νίκη στο κύπελλο απέναντι στην Οινόη, επικράτησαν της μαχητικής Δόξας Κορησού σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο κράτησε σε αγωνία μέχρι και το τελευταίο λεπτό όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Ποριάς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Κορησού μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να απειλήσει ισάριθμες φορές την εστία των Γραμμοχωρίων με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαλτσογλίδη(στο 2' και στο 7').
Από εκεί και πέρα τα Γραμμοχώρια ανέβασαν στροφές και πίεσαν τους φιλοξενούμενους σε ένα πρώτο ημίχρονο που είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και πίεση ψηλά η ομάδα των Γραμμοχωρίων ευτύχισε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 16' όταν ο Γαλάτης μετά από πολύ ωραία ατομική  ενέργεια έβγαλε την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Κορησού και ο απερχόμενος Γρηγόρης Μήλιος με ψύχραιμο πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Το γκολ αυτό αφύπνησε τους φιλοξενούμενους και στον εναπομείναντα χρόνο για την λήξη του ημιχρόνου ακολούθησαν εκατέρωθεν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες αλλά το ημίχρονο έκλεισε στο 1-0.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και έτσι οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Από την μία τα ''ελάφια'' έχασαν έδαφος καθώς από τους συνεχείς αγώνες έδειξαν πως μετά το 60' έμειναν από δυνάμεις και από την άλλη η Κορησός που ναι μεν ήθελε να πάρει την κατοχή της μπάλας και να πιέσει για την ισοφάριση αλλά και αυτή έδειξε πως οι παίκτες της δεν είχαν τις κατάλληλες δυνάμεις για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.
Έτσι με ένα μέτριο ποιοτικά δεύτερο ημίχρονο το 90λεπτο ολοκληρώθηκε και το τελικό σφύριγμα του κ. Δημητριαδη βρήκε νικήτρια την ομάδα των Γραμμοχωρίων.
Καλή η διαιτησία του κ. Δημητριάδη καθώς και των βοηθών του κ.κ. Μαλέα και Καπρή.

Η σύνθεση της ομάδος μας:

Α.Ε Γραμμοχωρίων: Χυσολάρι, Μπαιρακτάρης, Πουλιόπουλος, Κωστάρας, Τερέζιου, Παπαδάμου Χ(Αχμετλι), Γαλάτης(Παπαρίζος), Μήλιος Σ(Διαμαντάρας), Μήλιος Γ, Νικολαίδης Λ, Νικολαίδης Ν

Το φιλμ του αγώνα:
2' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαλτσογλίδη η μπάλα ψηλά άουτ
7' παρόμοια φάση η μπάλα και πάλι άουτ
8' απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπαιρακτάρη η μπάλα άουτ
19' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαλτσογλίδη με δυσκολία ο Χυσολάρι σε κόρνερ
20' σουτ του Νικολαίδη Λ έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ
29' σέντρα-σουτ του Παπαδάμου Χ. η μπάλα λίγο άουτ
37' έμμεσο για την ομάδα της Κορησού θα το εκτελέσει ο Σαλτσογλίδης η μπάλα όμως θα καταλήξει άουτ
40' κεφαλιά του Λαζαρίδη που βρέθηκε αμαρκάριστος από το κόρνερ του Σαλτσογλίδη η μπάλα όμως θα περάσει άουτ.
41' κάθετη του Γαλάτη βγάζει σε τετ α τετ τον Μήλιο Γ. αλλά το σουτ του κοντράρει στον αμυντικό
42' καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Μήλιου Γ. η μπάλα όμως δεν θα του κάνει το χατίρι και θα καταλήξει στην συμβολή των δοκών
67' κάθετη πάσα και πάλι από τον Γαλάτη στην πλάτη της άμυνας ο Μήλιος Γ. τετ α τετ με τον Ευαγγελίδη, ο οποίος του λέει όχι
73' σουτ Νικολαίδη Ν. η μπάλα άουτ
85' σουτ του Αχμετλί μέσα από την περιοχή η μπάλα στην αγκαλιά του Ευαγγελίδη
86' ψηλοκρεμαστό σουτ του Παπαρίζου από το κέντρο η μπάλα λίγο άουτ
87' σουτ του Αχμετλί μετά από πάσα του Μήλιου Σ η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα
93' σουτ του Παπαρίζου μεσα από την περιοχή η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών
94' τετ α τετ Μήλιου Γ. από πλάγια θέση η μπάλα μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα θα καταλήξει κόρνερ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Η ΚΟΡΗΣΟΣ

Το εμπόδιο της Δόξας Κορησού καλείται να ξεπεράσει η ομάδα των Γραμμοχωρίων στο παιχνίδι του Σαββάτου(13-10-2012).

Σε ένα πρόγραμμα φωτιά με συνεχείς αγώνες η ομάδα των Γραμμοχωρίων καλείται να συνεχίσει το νικηφόρο σερί(3-0 την Πολυκάρπη, 1-3 το Κωσταράζι, 5-1 την Οινόη) που έχει στα τελευταία παιχνίδια. Ο προπονητής των Γραμμοχωρίων είδε στην σημερινή προπόνηση όλους τους παίκτες του να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα και να είναι ετοιμοπόλεμοι για το σαββατιάτικο παιχνίδι. Έτσι τα ''ελάφια'' με όλα τα όπλα τους στην φαρέτρα θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη σε αυτό το κομβικό παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:00 στο γήπεδο της Ποριάς.
Το διαιτητικό τρίο απαρτίζουν οι Δημητριάδης, Μαλέας και Καπρής.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ 5-1

Άστραψε και βρόντηξε η ομάδα των Γραμμοχωρίων στο σημερινό παιχνίδι με τα Φλατσάτα Οινόης, καθώς διέλυσε την αντίπαλο ομάδα με 5-1 και προκρίθηκε άνετα στους ''4'' του κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς.

Με σβηστές μηχανές και χωρίς καν να ιδρώσει η ομάδα των Γραμμοχωρίων πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα της Οινόης και συνέχισε άνετα στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Οι γηπεδούχοι παίζοντας με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή τους θέλησαν από το πρώτο κιόλας λεπτό να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και έτσι πίεσαν ψηλά την Οινόη.
Η πίεσή τους καρποφόρησε στο 11΄ όταν μετά από κόρνερ και αφού η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς ο Διαμαντάρας με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0.
Τα ''ελάφια'' δεν αρκέστηκαν μόνο στο ένα γκολ και συνέχισαν να απειλούν την εστία της Οινόης για ένα δεύτερο γκολ, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι και έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο 1-0.
Στο δεύτερο 45λεπτο όπως ήταν αναμενόμενο άλλαξε ο ρυθμός του αγώνα με τους γηπεδούχους να σβυροκοπούν την εστία της Οινόης για ένα δεύτερο γκολ αλλά και τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία σε τετ α τετ το οποίο εξουδετέρωσε δύσκολα ο Χυσολάρι.
Έτσι η ομάδα των Γραμμοχωρίων στο 51ο λεπτό κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 όταν μετά από συρτή εκτέλεση φάουλ του Αχμετλί η μπάλα έφτασε στον Γρηγόρη Μήλιο και εκείνος με κοντινό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στο πλεκτό.
Μετά από εννιά λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 60ό λεπτό τα Γραμμοχώρια πέτυχαν και τρίτο τέρμα στην αναμέτρηση όταν μετά από πάσα του Λάμπρου Νικολαίδη στον Γρηγόρη Μήλιο και ο τελευταίος με άψογο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στην συνέχεια και αφού η ομάδα ''καθάρισε'' το παιχνίδι ο Μπάμπης Θεοχάρης πέρασε στον αγώνα τον Χάρη Τσάπα καθώς και τον Κωνσταντίνου.
Με την είσοδο του Τσάπα δεν άργησε να έρθει το τέταρτο γκολ(78ο λεπτό) μετά από κούρσα του Μπαιραχτάρη ο οποίος πέρασε και έναν αντίπαλο, έβγαλε βαθιά μπαλιά στον Τσάπα ο τελευταίος ντρίπλαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 4-0.
Στο 85' η Φλατσάτα Οινόης στην μοναδική της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής όταν ο Χρήστος Τσεμπερίδης από κοντά νίκησε τον Κωνσταντίνου κάνοντας έτσι το 4-1.
Το ''κερασάκι στην τούρτα'' έβαλε ο Χάρης Τσάπας ένα λεπτό αργότερα αφού πήρε όμορφα την μπαλιά-τρύπα του Νίκου Παπαρίζου και με υποδειγματικό πλασέ έκλεισε το σκορ στο 5-1.
Τα Γραμμοχώρια πλέον περιμένουν τον επόμενο αντίπαλο στον θεσμό του κυπέλλου. Αυτός θα προκύψει ύστερα από κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Α.Ε Γραμμοχωρίων: Χυσολάρι(64' Κωνσταντίνου), Πουλιόπουλος, Τερέζιου, Διαμαντάρας, Μπαιρακτάρης, Νικολαίδης(72' Μακρίδης), Μήλιος Γ.(62' Τσάπας), Αχμετλί, Μήλιος Σ, Παπαρίζος, Μήλιος Κ

Φλατσάτα Οινόης: Παπαηλιάδης, Μουρουζίδης, Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Θ. Θεοδωρίδης(70' Τράσιας), Μιχαηλίδης, Τσεμπερίδης Χ, Μακρίδης(46'Κωνσταντινίδης), Ελευθεριάδης, Τσεμπερίδης Ν, Θεωδορίδης Αν(56' Ηλιόπουλος)

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 14' ο Διαμαντάρας με κοντινή κεφαλιά στένει την μπάλα άουτ.
Στο 15' ο Αχμετλί μετά από πάσα του Γρ. Μήλιου μέσα από την περιοχή κάνει το σουτ με υπερένταση διώχνει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο 32' το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μήλιου Σ. δεν είχε καμία τύχη.
Στο 34' ο Μιχαιλίδης τετ α τετ με τον Χυσολάρι, διώχνει σε κόρνερ ο τελευταίος με υπερένταση.
Στο 57' σουτ του Μήλιου Σ. η μπάλα άουτ.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙΝΟΗ

Επόμενο εμπόδιο στον δρόμο για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς είναι η ομάδα της Οινόης.

Την σκληροτράχηλη ομάδα της Οινόης αντιμετωπίζει την Τετάρτη(10-10-2012) στο γήπεδο της Ποριάς η ομάδα των Γραμμοχωρίων για την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς. Τα <<ελάφια>> βρίσκονται σε ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα με δύο συνεχόμενες νίκες, απέναντι σε Πολυκάρπη και Κωσταράζι, και θέλουν να αποδείξουν πως δεν βρίσκονται τυχαία σε αυτήν την φάση του κυπέλλου(θυμίζουμε πως μέχρι τώρα έχουν αποκλείσει την Διποταμία με 0-5 και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου την ομάδα της Καστοριάς με 2-1). Έτσι λοιπόν κάτω από τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού, Μπάμπη Θεωχάρη, τα Γραμμοχώρια καλούνται να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο και να συνεχίσουν παραπέρα στον θεσμό του κυπέλλου.
Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Οινόης δεν έχει ακόμα γευτεί την χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καστοριάς έχοντας μόλις έναν βαθμό(στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα των Γραμμοχωρίων). Το μόνο σίγουρο είναι πως θα διεκδικήσουν ότι μπορούν από το παιχνίδι καθώς η φάση είναι νοκ άουτ.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο και θέλει πολύ προσοχή από την ομάδα των Γραμμοχωρίων, πράγμα που επεσήμανε και ο τεχνικός της ομάδας.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:30(14:00 συνάντηση στο γήπεδο Μανιάκων).
Όλοι οι δρόμοι την Τετάρτη οδηγούν στο γήπεδο της Ποριάς, να είστε όλοι εκεί.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ-Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 1-3


Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ομάδα των Γραμμοχωρίων στο παιχνίδι με το Κωσταράζι. Η ομάδα των Γραμμοχωρίων αν και προηγούνταν με 0-2 στο παιχνίδι, λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στην μοναδική φορά που απείλησε τα καρέ των Γραμμοχωρίων το Κωσταράζι, δέχτηκε το γκολ.

Τα <<ελάφια>> ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και κατάφεραν να πάρουν την κατοχή της μπάλας καθώς και να κλείσουν στο μισό γήπεδο την ομάδα του Κωσταραζίου από τα πρώτα λεπτά, δημιουργώντας φάσεις εκατέρωθεν μπροστά από την αντίπαλη εστία. Η υπεροχή των Γραμμοχωρίων καρποφόρησε στο 24ο λεπτό όταν μετά από ωραίο σουτ του Αχμετλί έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα και έτσι τα <<ελάφια>> άνοιξαν το σκορ.
Η ομάδα των Γραμμοχωρίων δεν αρκέστηκε στο 0-1 και έτσι θέλοντας να τελειώσει το ματς από νωρίς και να αποβάλει το άνγχος συνέχισε να πιέζει την γηπεδούχο ομάδα με διαδοχικά σουτ των Μήλιου Γ(26'), Αχμετλί(28') και Νικολαίδη Λ(31'). Έτσι στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γρηγόρης Μήλιος μετά από εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά έβγαλε συστημένη μπαλιά στον Σωτήρη Μήλιο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-2.
Η  απάντηση των γηπεδούχων όμως ήρθε στο 45ο λεπτό. Μόλις ένα λεπτό πρωτού ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του ημιχρόνου και την μοναδική φορά που απείλησε η ομάδα του Κωσταραζίου, μετά από εκτέλεση κόρνερ στην καρδία της άμυνας η μπάλα βρήκε στα σώματα και πήρε παράξενη τροχιά καταλήγοντας προς τα δίχτυα με τον τερματοφύλακα των Γραμμοχωρίων να αποκρούει εντυπωσιακά καθώς και στην επαναφορά την εξ' επαφής κεφαλιά του αντίπαλου επιθετικού δύο φορές. Τελικός αποδέκτης ήταν ο Τομόπουλος Δ. που από κοντά με δυνατό σουτ κατάφερε να μειώσει το εις βάρος τους σκορ σε 1-2.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μπάμπη Θεωχάρη συνέχισε να πιέζει ψηλά και να απειλεί τον αντίπαλο είτε με διάφορα σουτ, καθώς και με ωραίες ατομικές ενέργειες του Γρηγόρη Μήλιου.
Στο 57ο λεπτό όμως και ενώ η ομάδα των Γραμμοχωρίων έδειχνε να ελένχει πλήρως το παιχνίδι ο Παπαδάμου Ηλίας από αριστερά επιχειρεί να κάνει μία κούρσα με τον αντίπαλο αμυντικό να τον σταματάει αντικανονικά με αντιαθλητικό φάουλ, και τον παίκτη της ομάδος μας να αντιδράει και να τον κλοτσάει εκτός φάσης. Ο διαιτητής έκρινε πως πρέπει να τιμωρήσει μόνο τον παίκτη της ομάδος μας και έτσι τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Στα υπόλοιπα 30 λεπτά του αγώνα που η ομάδα μας έπαιζε με παίκτη λιγότερο δεν απειλήθηκε από την ομάδα του Κωσταραζίου, εν αντιθέση μάλιστα έχασες κάποιες κλασικές φάσεις για γκολ με τον Χάρη Τσάπα και τον Γρηγόρη Μήλιο. Έτσι στο 85ο λεπτό μετά από εξαιρετική μπαλιά του Λάμπρου Νικολαίδη στην πλάτη της άμυνας ο Γρηγόρης Μήλιος πήρε έξυπνα την μπάλα μπροστά και ανατράπηκε καθαρά μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλντι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Νικολαίδης Λάμπρος και ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα να γράφει το τελικό 1-3 που έδωσε ακόμα ένα τρίποντο στην ομάδα μας(το πρώτο εκτός έδρας για φέτος).
Πολύ κακή η διαιτησία του κ. Ντούκα ο οποίος έχασε τον έλενγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά επιτρέποντας τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων καθώς τους χαρίστηκε αρκετές φορές.

Η σύνθεση της ομάδος μας:
Χυσολάρι, Παπαδάμου Χ, Κωστάρας, Πουλιόπουλος, Μπαιραχτάρης, Αχμετλί, Νικολαίδης Ν, Νικολαίδης Λ(87' Διαμαντάρας), Παπαδάμου Η, Μήλιος Γ, Μήλιος Σ(45' Τσάπας,62' Τερέζιου)

Η διοίκηση των Γραμμοχωρίων ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό που για ακόμα μία φορά ήταν στο πλευρό της ομάδας, και στο εκτός έδρας παιχνίδι.


Το τρίτο γκολ της ομάδος μας(Νικολαίδης Λ. πέναλντι) :

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Ολοκληρώθηκε με την χθεσινή προπόνηση η προετοιμασία των Γραμμοχωρίων ενόψει του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού με αντίπαλο την ομάδα του Πάοκ Κωσταραζίου.


Ο τεχνικός της ομάδος μας, Μπάμπης Θεωχάρης είδε με μεγάλη ικανοποίηση όλους τους παίχτες να συμμετέχουν και να βγάζουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και να δηλώνουν όλοι παρών για τον αυριανό δύσκολο αγώνα.
Ωστόσο ακόμα μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον έμπειρο τεχνικό και αυτήν δεν ήταν άλλη από την επιστροφή του Χάρη Τσάπα(πρόσφατα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του) καθώς και την επιστροφή του έμπειρου μέσου Παναγιώτη Μακρίδη, ο οποίος επέστρεψε από την Αλεξανδρούπολη. Αυτές οι δύο προσθήκες σίγουρα κάνουν τον τεχνικό της ομάδος μας να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς εκτός από το αυριανό δύσκολο παιχνίδι την τετάρτη η ομάδα μας υποδέχεται την Οινόη για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
Το παιχνίδι με τον Πάοκ Κωσταραζίου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:00(συνάντηση στις 14:30 στο γήπεδο Μανιάκων) και το διαιτητικό τρίο θα αποτελείται από τους Ντούκα, Στεργίου και Μερκούρη.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.