Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Ε Γραμμοχωρίων-Μεγ. Αλεξ. Καλλιθέας 5-2

Άστραψε και βρόντηξε η αρμάδα του Θόδωρου Βόλτση και σκόρπισε στους 5 ανέμους την Καλλιθέα. Τα ελάφια έδειξαν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους καθώς και την δίψα τους για να πάρουν το ματς και να περάσουν στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Τι και αν στο 1ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι (το οποίο δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν καθώς ο Χυσολάρι απόκρουσε) τα ελάφια μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με τον Γρηγόρη Μήλιο στο 8ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν και είχαν ανέβει αρκετά ψηλά. Η ομάδα των Γραμμοχωρίων παίζοντας με οργανωμένες αντεπιθέσεις κατάφερε να φτάσει αρκετές φορές στην εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα και σε μία από αυτές φρόντισε να το εκμεταλευτεί στο έπακρο κερδίζοντας πέναλτι καθώς ο αμυντικός της Καλλιθέας έδιωξε την μπάλα με το χέρι.
Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Βασίλης Γαλάτης ο οποίος έστειλε την μπάλα στο πλεκτό γράφοντας το 2-0 στο 32ο λεπτό.
Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 2-0 υπέρ των Γραμμοχωρίων.
Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και πίεσαν ψηλά την ομάδα μας αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν τυην εστία του Χυσολάρι.
Αντίθετα τα Γραμμοχώρια ήταν αυτά που εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους και με μία συστημένη μπαλιά στον Γρηγόρη Μήλιο, ο οποίος έφυγε σαν σίφουνας  και πέρασε με σπριντ δύο αμυντικούς, και με όμορφο πλασέ έγραψε το 3-0 και αποδείχτηκε ο δήμιος της Καλλιθέας.
Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να το παρατάν και με 2 γρήγορα γκολ έκαναν το ματς ροντέο στα τελευταία λεπτά.
Εκεί όμως μίλησε η κλάση και το πάθος των παικτών του Θόδωρου Βόλτση οι οποίοι δεν τα έχασαν αλλά αντιθέτως στο τελευταίο 20λεπτο έπαιξαν μονότερμα την Καλλιθέα και δικαιώθηκαν καθώς πέτυχαν δύο πανέμορφα γκολ με τον Αχμετλί και τον Γαλάτη.
Το παιχνίδι τελείωσε στο 5-2 και η ομάδα μας πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.