Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας- Α.Ε Γραμμοχωρίων 2-2

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην Καλλιθέα και στα Γραμμοχώρια.
Τα Γραμμοχώρια το αποτέλεσμα είναι μεν ικανοποιητικό αλλά αφήνει μία πικρία διότι τα ''ελάφια'' στάθηκαν καλύτερα στο γήπεδο και μπορούσαν να πάρουν το ματς αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Σε ένα εχθρικό κλήμα στο Ο.Α.Κ.Α του Δήμου Καστοριάς, τα Γραμμοχώρια αντιμετώπισαν την Καλλιθέα, όπου εκεί οι φιλοξενούμενοι καθώς και οι οπαδοί τους περίμεναν με άγριες διαθέσεις την ομάδα των ''ελαφιών''(βλέπετε τα πέντε τεμάχια από το ματς του κυπέλλου δύσκολα χωνεύονται).
Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό μετά από λάθος της άμυνας.
Τα Γραμμοχώρια απάντησαν σχεδόν άμεσα καθώς στο 14ο λεπτό έφεραν το ματς στα ίσια με πολύ ωραίο σουτ του Κοτζάφιλιου.
Κόντρα στην ροή του αγώνα και στο 40ο λεπτό η Καλλιθέα κατάφερε να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Ματαφτσή να σουτάρει έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στην γωνία του Χυσολάρι.
Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.
Στο δεύτερο μέρος τα Γραμμοχώρια μπήκαν αποφασισμένα να ισοφαρίσουν και το έκαναν στο 56ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Ιωσιφίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Η κούραση από τα συνεχόμενα ματς έγινε αισθητή για την ομάδα των Γραμμοχωρίων στο 75ο λεπτό όταν και η ομάδα μας υποχώρησε και αναγκάστηκε να κάνει παιχνίδι κατοχής και συντήρησης δυνάμεων.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν παραδώσει τα ηνία και αρκέστηκαν σε κάποιες αλλαγές της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου.
Έτσι το ντέρμπι έληξε ισόπαλο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Η σύνθεση της ομάδος μας:
Χυσολάρι, Διαμαντάρας(Παπαϊωάννου), Ιωσιφίδης, Παπαδάμου, Κωστάρας, Καραμαλής, Κοτζάφιλιος, Δασκουλίδης, Μήλιος Σ(Ζήσης), Παπαρίζος(Μήλιος Κ), Μήλιος Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.