Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ-Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 0-0

Στραβοπάτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα των Γραμμοχωρίων απέναντι σε έναν σκληρό και μαχητικό αντίπαλο.

Ισοπαλία σοκ για την ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι στην Οινόη στο εναρκτήριο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καστοριάς.
Απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος ναι μεν είχε κλειστεί στο μεγαλύτερο μέρος στο μισό γήπεδο,αλλά έπαιζε με πάθος για να κρατήσει την πολύτιμη γι αυτόν ισοπαλία, η ομάδα των Γραμμοχωρίων μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να πάρει την νίκη στο πρώτο ματς της νέας σεζόν. Έτσι ξεκινώντας καλύτερα τον αγώνα κατάφερε να κάνει την πρώτη της ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με δράστη τον Γρηγόρη Μήλιο ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Συνεχίζοντας να πιέζει η ομάδα μας κατάφερε και πάλι να απειλήσει λίγα λεπτά πιο μετά. Έτσι στο 9ο λεπτό ο Γρηγόρης Μήλιος και πάλι από την ίδια θέση κατάφερε να στείλει και πάλι την μπάλα άουτ. Η ομάδα μας όμως δείχνοντας πόσο πολύ θέλει την νίκη έκλεισε στα καρέ της την ομάδα της Οινόης και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου την πολιορκούσε συνεχώς. Στο 18ο λεπτό ο Κωστάρας από πλάγια θέση θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει αντίπαλου τερματοφύλακα. Μετά από τέσσερα λεπτά η ομάδα μας κερδίζει φάουλ σε καλή θέση, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γαλάτης,το φάουλ του οποίου αποκρούει ασταθείς ο αντίπαλος τερματοφύλακας και ο Γίαννης Ζυμπίδης από πλεονεκτική θέση με κενή εστία στέλνει την μπάλα πάνω στον πεσμένο τερματοφύλακα. Έσι το ημίχρονο κλείνει στο 0-0.
Στην επανάληψη η Οινόη μην έχοντας και πολλές δυνάμεις επιλέγουν να κλειστούν στα καρέ τους για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας ανεβαίνει ψηλά για να πιέσει δημιουργώντας φάσεις κυρίως με τον Μήλιο καθώς και με σουτ τον Νικολαίδη Λ, Αχμετλί, Κωστάρα από καλές θέσεις μπροστά από τα καρέ του αντίπαλου τερματοφύλακα. Με αυτά και με αυτά και ενώ η μπάλα δεν έκανε το χατίρι να μπει στο πλεχτό συμπληρώθηκε το 90λεπτο και έτσι ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στο παιχνίδι στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με έναν βαθμό η καθεμία.
Μέτρια η διαιτησία του Γκλαβίνα, ο οποίος σε ορισμένα σημεία έδειχνε πως έχανε τον έλενγχο του παιχνιδιού. Στα αξιοσημείωτα ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 12 λεπτά καθυστέρηση καθώς ο β' βοηθός άργησε να φτάσει στο γήπεδο.

Η σύνθεση της ομάδος μας:
Χυσολάρι, Ζυμπίδης, Πουλιόπουλος, Διαμαντάρας, Ζησόπουλος Α(Νικολαίδης Ν), Νικολαίδης Λ, Αχμετλί, Γαλάτης, Παπαδάμου Η, Κωστάρας, Μήλιος Γ


Η μεγάλη χαμένη φάση από τον Ζυμπίδη:


Το αμφισβητούμενο offside που δόθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.