Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Όταν έχεις τέτοιο πρόεδρο πως να μην πάει η ομάδα μπροστά ; 

Άλλη μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας πριν τον αγώνα με την Καστοριά. Ο πρόεδρος ήρθε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για τον δύσκολο αγώνα κόντρα στην Καστοριά, αλλά είχε και ευχάριστα νέα.
Ο πρόεδρος λοιπόν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την γιατρό Δήμητρα Ναούμ, η οποία από εδώ και στο εξής θα είναι η γιατρός της ομάδος μας και θα ακολουθεί την αποστολή σε κάθε αγώνα(εκτός και εντός έδρας). Με αυτήν την κίνηση η ομάδα πλέον βρίσκετε σε πρότυπα επαγγελματικής κατηγορίας καθώς είναι η ΜΟΝΗ ομάδα στην Καστοριά η οποία έχει γιατρό σε κάθε αγώνα,πράγμα που σπάνια βρίσκεις σε ερασιτεχνικές κατηγορίες. Όπως μας είπε και ο πρόεδρος σε δηλώσεις του <<προέχει η υγεία και η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών>>.
¨Εμείς με την σειρά μας να τον συνγχαρούμε για αυτήν του την κίνηση.
Στο κομμάτι τώρα του γηπέδου να πούμε πως και πάλι ο πρόεδρος με τις πιέσεις του και την προσπαθειά του για καλύτερες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας,κατάφερε να πετύχει την δημιουργία ενώς βοηθητικού γηπέδου(ακριβώς πάνω από το γήπεδο,έτσι ώστε να μην καταπονήτε το γήπεδο). Αξίζουν πολλά μπράβο στον πρόεδρο της ομάδος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.