Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι δύο προπονητές, Μπάμπης Θεοχάρης(Α.Ε Γραμμοχωρίων) και Πασχάλης Δημητρίου(Α.Γ.Σ Καστοριάς) έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις :


 ΜΠΑΜΠΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (Α. Ε. Γραμμοχωρίων):  "Έγινε πολύ δυνατό ματς και από τις δύο ομάδες. Πιστεύω ο κόσμος να χάρηκε το παιχνίδι και να έφυγε ευχαριστημένος. Θέλαμε και οι δύο πολύ το παιχνίδι, δώσαμε μάχη και ειδικά οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και πάθος. Συγχαρητήρια στα "παιδιά" για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στη Καστοριά".
           



 ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Καστοριάς): "Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και θέλαμε να ένα γρήγορο γκολ. Ωστόσο, κάναμε αρκετές φάσεις, είχαμε τον έλεγχο για πολλά λεπτά, αλλά σκοράραμε. Θα μπορούσαμε, όμως να πάρουμε "κεφάλι" στο συρτό σουτ του Παναγιωτίδη. Στο β' ημίχρονο κινηθήκαμε στο ίδιο μοτίβο. Είχαμε πάλι τον έλεγχο, αλλά σε μια ανύποπτη φάση βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Στην συνέχεια ισοφαρίσαμε και με ένα ατομικό λάθος της άμυνας βρεθήκαμε εκτός Κυπέλλου. Το τονίζω η ομάδα θέλει δουλειά. Άργησε να συγκεντρωθεί και να δέσει. Είναι νωρίς όμως να βγάλουμε συμπεράσματα, χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να χτίσουμε την Καστοριά που ονειρευόμαστε".



*Ένα ευχαριστώ στον Παναγιώτη Βρουσουκίδη για το ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.