Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-Α.Γ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2-1

Τεράστια νίκη για την ομάδα των ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ η οποία όχι απλά κέρδισε, αλλά απέκλεισε και την Καστοριά από την συνέχεια του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση τα ελάφια πάτησαν στην κυριολεξία την ομάδα της Καστοριάς και τους έβγαλαν εκτός συνέχειας του κυπέλλου. Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο το συγκρότημα του ΜΠΑΜΠΗ ΘΕΟΧΑΡΗ στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι, το οποίο κέρδισε ο Γρηγόρης Μήλιος ο οποίος ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, από τον Βασίλη Γαλάτη στο 75ο λεπτό. Η ομάδα υποχώρησε κλείστηκε για να κρατήσει το σκορ και έτσι ο αντίπαλος άρχισε να πιέζει είτε με θεμιτά είτε με αθέμιτα μέσα. Έτσι η Καστοριά κερδίζοντας ένα φάουλ, το οποίο χωράει σχόλια αμφισβήτησης, από την γωνία της περιοχής κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να κάνει το 1-1. Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών της Καστοριάς η ομάδα μας και πιο συγκεκριμένα ο Mvp του σημερινού παιχνιδιού Γρηγόρης Μήλιος μετά από εξαιρετική ασίστ του Λάμπρου Νικολαίδη κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και να κάνει το 2-1 για την ομάδα μας και να ακολουθήσει ένα κύμα έξαλλων πανηγυρισμών. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε παίχτες,προπονητή και διοίκηση ένα κουβάρι, αγκαλιά να πανηγυρίζουν αυτήν την πέρα για πέρα δίκαια πρόκριση απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους παίχτες της ομάδος μας,μηδενός εξαιρουμένου καθώς και στον πρωτομάστορα αυτής της ομάδας τον προπονητή μας τον Μπάμπη Θεοχάρη. Με αυτήν την νίκη τα Γραμμοχώρια έκλεισαν πολλά στόματα και κυρίως αυτούς που μας θεωρούσαν <<αδελφά σωματία>> (?) με την Καστοριά.

Σχετικά καλή θα χαρακτήριζε κανείς την διαιτησία του Στυλιάδη, ο οποίος δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Καστοριάς στην φάση του πέναλντι.

Η σύνθεση της ομάδος μας:
Χυσολάρι ,Μπαιραχτάρης, Νικολαίδης Λ. , Ζυμπίδης (Πουλιόπουλος). Κωστάρας, Νικολαίδης Ν, Αχμετλί ,Γαλάτης ,Παπαδάμου Χ (Αντωνίου), Παπαδάμου Η (Ζησόπουλος Α) , Μήλιος Γ
Προπονητής: Μπάμπης Θεοχάρης
Τέλος να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα της Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.