Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 3-0


Σαν σίφουνας πέρασε η ομάδα των Γραμμοχωρίων και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αρμάδα του Μπάμπη Θεωχάρη απέδειξε πως όταν βρίσκεται στην μέρα της δεν έχει αντίπαλο μέσα στο γήπεδο. Έτσι στην κυριολεξία πάτησε κάτω την ομάδα της Πολυκάρπης η οποία κατάφερε να αντισταθεί μόνο για ένα ημίχρονο, καθώς στο πρώτο μέρος δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και με τους τερματοφύλακες στην ουσία να είναι απλοί θεατές.
Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι είχε την κατοχή της μπάλας αλλά το παιχνίδι που γινόταν ήταν πιο πολύ στο κέντρο. Τα <<ελάφια>> τα οποία διψούσαν για το πρώτο τους τρίποντο απείλησαν την εστία της Πολυκάρπης με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαλάτη στο 25ο λεπτό, το οποία εξουδετέρωσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο επόμενο λεπτό το κερδισμένο κόρνερ ανέλαβε να εκτελέσει και πάλι ο Γαλάτης ο οποίος έστειλε την μπάλα απευθείας μέσα στην εστία αλλά ο τερματοφύλακας της Πολυκάρπης ήταν και πάλι εκεί και έδιωξε μακριά. Η μοναδική φάση για την Πολυκάρπη ήρθε στο 41ο λεπτό όταν με το σουτ του Αμπαρτζή έξω από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ. Στο ημίχρονο οι φωνές του Μπάμπη Θεωχάρη αφύπνησαν τους παίκτες της ομάδος μας και έτσι η ομάδα ανέβηκε στο γήπεδο και απειλούσε εκατέρωθεν την εστία της Πολυκάρπης, αλλά έβρισκε απέναντί της έναν πολύ καλό Δημητριάδη, ο οποίος προσπάθησε όσο μπορούσε να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του, αποκρούοντας διαδοχικά σουτ των Γαλάτη, Μήλιου Σ. και Μήλιου Γ. Με αυτά και με αυτά το παιχνίδι είχε φτάσει στο 65ο λεπτό και το σκορ παρέμενε στο 0-0 και έτσι ο προπονητής της ομάδος μας αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τον Νίκο Παπαρίζο, ο οποίος έδωσε μία διαφορετική νότα στο παιχνίδι της ομάδος μας και με τις ενέργιές του κατάφερε να βρει τα κενά στην άμυνα της Πολυκάρπης και έτσι η ομάδα μας να απειλήσει πιο ουσιαστικά τον αντίπαλο.
Έτσι το γκολ δεν άργησε να έρθει και μόλις 78ο λεπτό μετά από συνδυασμό του Μήλιου Γ. με τον Κωστάρα , ο τελευταίος έβγαλε μία ωραία σέντρα από τα δεξιά στην καρδιά της άμυνας της Πολυκάρπης και ο Σωτήρης Μήλιος εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών από κοντά έκανε το 1-0.
Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και μετά από τέσσερα λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό μετά από ωραία κάθετη του Παπαρίζου, ο οποίος βρήκε τον Γαλάτη ο τελευταίος από δεξιά σημάδεψε σωστά και βρήκε με πολύ ωραία σέντρα μόνο του τον Γρηγόρη Μήλιο ο οποίος με γυριστό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Μπαιραχτάρης μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Γαλάτη και πηδώντας ψηλότερα από όλους με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Αυτήν η νίκη έδωσε άλλη ψυχολογία σε όλους και πλέον ελπίζουμε να συνεχίσει η ομάδα της καλές εμφανίσεις της. Καλή συνέχεια, πάμε δυνατά.

Η σύνθεση της ομάδος μας:
Χυσολάρι, Ζυμπίδης(Διαμαντάρας), Κωστάρας, Μπαιραχτάρης, Πουλιόπουλος, Παπαδάμου Η, Νικολαίδης Ν, Τερέζιου(Παπαρίζος), Παπαδάμου Χ(Μήλιος Σ), Μήλιος Γ, Γαλάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.