Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Ολοκληρώθηκε με την χθεσινή προπόνηση η προετοιμασία των Γραμμοχωρίων ενόψει του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού με αντίπαλο την ομάδα του Πάοκ Κωσταραζίου.


Ο τεχνικός της ομάδος μας, Μπάμπης Θεωχάρης είδε με μεγάλη ικανοποίηση όλους τους παίχτες να συμμετέχουν και να βγάζουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και να δηλώνουν όλοι παρών για τον αυριανό δύσκολο αγώνα.
Ωστόσο ακόμα μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον έμπειρο τεχνικό και αυτήν δεν ήταν άλλη από την επιστροφή του Χάρη Τσάπα(πρόσφατα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του) καθώς και την επιστροφή του έμπειρου μέσου Παναγιώτη Μακρίδη, ο οποίος επέστρεψε από την Αλεξανδρούπολη. Αυτές οι δύο προσθήκες σίγουρα κάνουν τον τεχνικό της ομάδος μας να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς εκτός από το αυριανό δύσκολο παιχνίδι την τετάρτη η ομάδα μας υποδέχεται την Οινόη για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
Το παιχνίδι με τον Πάοκ Κωσταραζίου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:00(συνάντηση στις 14:30 στο γήπεδο Μανιάκων) και το διαιτητικό τρίο θα αποτελείται από τους Ντούκα, Στεργίου και Μερκούρη.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.