Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΥ-Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 0-4

Με μπροστάρη τον Νίκο Νικολαίδη ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, καθώς και με πολλές αλλαγές στην 11άδα η ομάδα των Γραμμοχωρίων κέρδισε εύκολα την νεανική ομάδα του Κρόνου στο γήπεδο της Κολοκυνθούς.

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασαν τα ''ελάφια'' τα οποία επικράτησαν με 4-0 στο τοπικό ντέρμπι της Ακαδημίας Κρόνου και έτσι σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα αναρριχήθηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας(την μοιράζονται μαζί με την Κορησό).
Τα ''ελάφια'' ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και σφυροκοπούσαν αδιάκοπα την ομάδα του Κρόνου με σκοπό να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς.
Έτσι μόλις στο 5' μετά από σουτ του Μήλιου Σ η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό του Κρόνου και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Τα Γραμμοχώρια με ανεβασμένη ψυχολογία έκλεισαν στα καρέ του τον Κρόνο, ο οποίος δεν μπορούσε να αντισταθεί και αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, και με ένα επιθετικό κρεσέντο στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Τρύφου.
Τα ''ελάφια΄΄ σημείωσαν το δεύτερο τέρμα τους στο 21' όταν μετά από σέντρα του Ζυπίδη ο Νίκολαίδης Ν. βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ.
Στο 31' και πάλι ο Νικολαίδης Ν. σε φάση καρμπόν έγραψε ανενόχλητος το 3-0.
Ωστόσο τα Γραμμοχώρια δεν σταμάτησαν να σφυροκοπούν την εστία των γηπεδούχων και έτσι στο 43' και πάλι με τον Νικολαίδη Ν,που με πλασέ ύστερα από ωραία σέντρα του Ζυπίδη , έκαναν το τελικό 0-4.
Στην επανάληψη ο προπονητής των Γραμμοχωρίων θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του καθώς και να μοιράσει τον χρόνο σε όλους τους παίκτες της ομάδος, έκανε νωρίς τις τρεις αλλαγές.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου.
Τα Γραμμοχώρια έκατσαν πάνω στο 0-4 και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων για τα δύσκολα παιχνίδια του ακολουθούν απείλησαν ελάχιστα την αντίπαλη εστία με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Αχμετλί μετά από εξαιρετική σκαφτή πάσα του Μακρίδη.
Η ομάδα του Κρόνου από την άλλη παίζοντας με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων και έτσι παίζοντας περισσότερο για να αποκτήσουν εμπειρίες οι παίκτες του περίμεναν απλά να τελειώσει το παιχνίδι.
Έτσι το 0-4 του πρώτου ημιχρόνου έμελε να είναι το τελικό σκορ.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Πολυχρονίου και των βοηθών του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ακαδημία Κρόνος: Τρύφος, Νίκου, Φλάμος(Μπαμπούλης Π), Τόσκος, Ρούμπος, Μαλέας, Παυλίδης, Ρώσσιος, Κυβεντίδης(Μπαμπούλης Σ), Τσακαλίδης(Ανδρονικίδης), Τράσιας

Α.Ε Γραμμοχωρίων: Κωνσταντίνου, Πουλιόπουλος, Διαμαντάρας, Παπαδάμου Χ, Κωστάρας, Νικολαίδης Ν(Τερέζιου), Αχμετλί, Παπαρίζος, Ζυπίδης(Μακρίδης), Μήλιος Σ(Γεράσης), Μήλιος Κ

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.