Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙΝΟΗ

Επόμενο εμπόδιο στον δρόμο για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς είναι η ομάδα της Οινόης.

Την σκληροτράχηλη ομάδα της Οινόης αντιμετωπίζει την Τετάρτη(10-10-2012) στο γήπεδο της Ποριάς η ομάδα των Γραμμοχωρίων για την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς. Τα <<ελάφια>> βρίσκονται σε ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα με δύο συνεχόμενες νίκες, απέναντι σε Πολυκάρπη και Κωσταράζι, και θέλουν να αποδείξουν πως δεν βρίσκονται τυχαία σε αυτήν την φάση του κυπέλλου(θυμίζουμε πως μέχρι τώρα έχουν αποκλείσει την Διποταμία με 0-5 και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου την ομάδα της Καστοριάς με 2-1). Έτσι λοιπόν κάτω από τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού, Μπάμπη Θεωχάρη, τα Γραμμοχώρια καλούνται να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο και να συνεχίσουν παραπέρα στον θεσμό του κυπέλλου.
Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Οινόης δεν έχει ακόμα γευτεί την χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καστοριάς έχοντας μόλις έναν βαθμό(στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα των Γραμμοχωρίων). Το μόνο σίγουρο είναι πως θα διεκδικήσουν ότι μπορούν από το παιχνίδι καθώς η φάση είναι νοκ άουτ.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο και θέλει πολύ προσοχή από την ομάδα των Γραμμοχωρίων, πράγμα που επεσήμανε και ο τεχνικός της ομάδας.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:30(14:00 συνάντηση στο γήπεδο Μανιάκων).
Όλοι οι δρόμοι την Τετάρτη οδηγούν στο γήπεδο της Ποριάς, να είστε όλοι εκεί.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.