Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-Α.Ε ΒΙΤΣΙΟΥ

Την 5η διαδοχική νίκη της πέτυχε η ομάδα των Γραμμοχωρίων απέναντι στην ομάδα της Α.Ε Βιτσίου σε ένα εύκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε κάτω από έντονη βροχόπτωση στο γήπεδο της Ποριάς παρουσία λιγοστών φιλάθλων των γηπεδούχων(καθώς η έντονη βροχόπτωση που επικρατούσε δεν άφησε το φίλαθλο κοινό να παραστεί στο γήπεδο) και το οποίο στιγματίστηκε από 7' διακοπή λόγο εισόδου ενός σκύλου στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο καθώς επίσης και από 5' διακοπή στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του προπονητή των φιλοξενούμενων, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή της αναμέτρησης για πέναλντι το οποίο υπέδειξε σε βάρος των φιλοξενούμενων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τα Γραμμοχώρια σαφώς και ήταν το φαβορί της αναμέτρησης καθώς βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας ακολουθώντας την πρωτοπόρο Καστοριά με διαφορά 5 βαθμών. Έτσι τα ''ελάφια΄΄ έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ανάγκασαν την ομάδα της Α.Ε Βιτσίου να κλειστεί στα καρέ της και να απειλεί με αντεπιθέσεις.
Τα Γραμμοχώρια κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με μακρινό σουτ του Νικολαίδη Ν, καθώς ο νεαρός μέσος σουτάροντας από μεγάλη απόσταση αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0.
Άμεση ήταν όμως η αντίδραση των φιλοξενούμενων οι οποίοι απάντησαν άμεσα, στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψή τους στην περιοχή των Γραμμοχωρίων. Έτσι στο 21' ο Τσάγκας πήρε όμορφα την μπάλα μπήκε στην περιοχή και από το ύψος της μικρής περιοχής με ωραίο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα των ''ελαφιών''.
Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα των Γραμμοχωρίων ήταν αυτήν που απειλούσε για να πάρει κεφάλι στο σκορ με αποκορύφωμα την φάση του 37' όταν ο Μήλιος Γ πήρε την μπάλα από τον Νικολαίδη Ν μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και αφού πέρασε και τον γκολκίπερ έσπασε την μπάλα στον απερχόμενο Αχμετλί όμως ο αμυντικός των φιλοξενούμενων σαν απο μηχανής θεός έδιωξε την μπάλα κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Γραμμοχωρίων έπαιζε μονότερμα την ομάδα του Βιτσίου και απειλώντας συνεχώς με τους Μήλιο Σ(τετ α τετ στο 47') και Μήλιο Γ(τετ α τετ στο 54') κατάφερε και πάλι να πάρει προβάδισμα στο 57΄λεπτό όταν ο Μήλιος Γ κινήθηκε ταχύτατα περνόντας δύο αντιπάλους του και μπαίνοντας στην περιοχή ανατράπηκε καθαρά από τον αντίπαλο αμυντικό και έτσι ο διαιτητής Παπαγιάννης ύστερα από την πολύτιμη βοήθεια του επόπτη υπέδειξε το σημείο του πέναλντι. Εκτελεστής από τα έντεκα βήματα ήταν ο Νικολαίδης Λ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 60' λεπτό όμως η ομάδα των Γραμμοχωρίων αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα της καθώς ο Παπαδάμου Η μετά από απερίσκεπτη ενέργεια δέχτηκε δίκαια την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και αποχώρησε.
Έτσι η ομάδα του Βιτσίου ανέβηκε ψηλά για να πιέσει για την ισοφάριση παίζοντας πλέον με αριθμητικό πλεονέκτημα. Τα ''ελάφια'' από την άλλη εκμεταλλευόμενα τα κενά στην αντίπαλη άμυνα χτυπούσαν με αντεπιθέσεις και έχασαν δύο καλές φάσεις για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, η πρώτη σε τετ α τετ του Μήλιου Σ και η δεύτερη σε σουτ του Μήλιου Γ.
Το Βίτσι απειλούσε μόνο με στημένες φάσεις και έτσι η ομάδα των Γραμμοχωρίων καλά οργανωμένη κατάφερε να πετύχει άλλο ένα τέρμα στο 78' όταν ο Μήλιος Γ σε τετ α τετ νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από κοντά ο Μήλιος Σ σε ανοιχτή εστία έγραψε το τελικό 3-1 για τα ''ελάφια''.
Μέχρι την λήξη του παιχνιδιού δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση και έτσι το 3-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ.
Μέτρια η διαιτησία του κ. Παπαγιάννη σε αντίθεση με τους βοηθούς του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε Γραμμοχωρίων: Σιμόνι, Διαμαντάρας, Πουλιόπουλος, Ζησόπουλος, Κωστάρας, Παπαδάμου Η, Νικολαίδης Ν, Νικολαίδης Λ, Μήλιος Γ(Μακρίδης), Μήλιος Σ(Μπατσούκας), Αχμετλί(Μήλιος Κ)

Α.Ε Βιτσίου: Κράτσιος, Ιωάννου, Τζιάρας Γ, Τζίαρας Δ, Γκάτζιος, Τραϊανός(Αλεξίου), Τζελαλής, Στασινόπουλος, Μπουρδούβαλης(Παπαχρήστος),Τεμέλκος, Τσάγκας

Το 2-1 των Γραμμοχωρίων με την εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Νικολαίδη Λ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.