Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ 5-1

Άστραψε και βρόντηξε η ομάδα των Γραμμοχωρίων στο σημερινό παιχνίδι με τα Φλατσάτα Οινόης, καθώς διέλυσε την αντίπαλο ομάδα με 5-1 και προκρίθηκε άνετα στους ''4'' του κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς.

Με σβηστές μηχανές και χωρίς καν να ιδρώσει η ομάδα των Γραμμοχωρίων πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα της Οινόης και συνέχισε άνετα στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Οι γηπεδούχοι παίζοντας με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή τους θέλησαν από το πρώτο κιόλας λεπτό να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και έτσι πίεσαν ψηλά την Οινόη.
Η πίεσή τους καρποφόρησε στο 11΄ όταν μετά από κόρνερ και αφού η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς ο Διαμαντάρας με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0.
Τα ''ελάφια'' δεν αρκέστηκαν μόνο στο ένα γκολ και συνέχισαν να απειλούν την εστία της Οινόης για ένα δεύτερο γκολ, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι και έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο 1-0.
Στο δεύτερο 45λεπτο όπως ήταν αναμενόμενο άλλαξε ο ρυθμός του αγώνα με τους γηπεδούχους να σβυροκοπούν την εστία της Οινόης για ένα δεύτερο γκολ αλλά και τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία σε τετ α τετ το οποίο εξουδετέρωσε δύσκολα ο Χυσολάρι.
Έτσι η ομάδα των Γραμμοχωρίων στο 51ο λεπτό κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 όταν μετά από συρτή εκτέλεση φάουλ του Αχμετλί η μπάλα έφτασε στον Γρηγόρη Μήλιο και εκείνος με κοντινό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στο πλεκτό.
Μετά από εννιά λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 60ό λεπτό τα Γραμμοχώρια πέτυχαν και τρίτο τέρμα στην αναμέτρηση όταν μετά από πάσα του Λάμπρου Νικολαίδη στον Γρηγόρη Μήλιο και ο τελευταίος με άψογο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στην συνέχεια και αφού η ομάδα ''καθάρισε'' το παιχνίδι ο Μπάμπης Θεοχάρης πέρασε στον αγώνα τον Χάρη Τσάπα καθώς και τον Κωνσταντίνου.
Με την είσοδο του Τσάπα δεν άργησε να έρθει το τέταρτο γκολ(78ο λεπτό) μετά από κούρσα του Μπαιραχτάρη ο οποίος πέρασε και έναν αντίπαλο, έβγαλε βαθιά μπαλιά στον Τσάπα ο τελευταίος ντρίπλαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 4-0.
Στο 85' η Φλατσάτα Οινόης στην μοναδική της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής όταν ο Χρήστος Τσεμπερίδης από κοντά νίκησε τον Κωνσταντίνου κάνοντας έτσι το 4-1.
Το ''κερασάκι στην τούρτα'' έβαλε ο Χάρης Τσάπας ένα λεπτό αργότερα αφού πήρε όμορφα την μπαλιά-τρύπα του Νίκου Παπαρίζου και με υποδειγματικό πλασέ έκλεισε το σκορ στο 5-1.
Τα Γραμμοχώρια πλέον περιμένουν τον επόμενο αντίπαλο στον θεσμό του κυπέλλου. Αυτός θα προκύψει ύστερα από κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Α.Ε Γραμμοχωρίων: Χυσολάρι(64' Κωνσταντίνου), Πουλιόπουλος, Τερέζιου, Διαμαντάρας, Μπαιρακτάρης, Νικολαίδης(72' Μακρίδης), Μήλιος Γ.(62' Τσάπας), Αχμετλί, Μήλιος Σ, Παπαρίζος, Μήλιος Κ

Φλατσάτα Οινόης: Παπαηλιάδης, Μουρουζίδης, Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Θ. Θεοδωρίδης(70' Τράσιας), Μιχαηλίδης, Τσεμπερίδης Χ, Μακρίδης(46'Κωνσταντινίδης), Ελευθεριάδης, Τσεμπερίδης Ν, Θεωδορίδης Αν(56' Ηλιόπουλος)

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 14' ο Διαμαντάρας με κοντινή κεφαλιά στένει την μπάλα άουτ.
Στο 15' ο Αχμετλί μετά από πάσα του Γρ. Μήλιου μέσα από την περιοχή κάνει το σουτ με υπερένταση διώχνει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο 32' το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μήλιου Σ. δεν είχε καμία τύχη.
Στο 34' ο Μιχαιλίδης τετ α τετ με τον Χυσολάρι, διώχνει σε κόρνερ ο τελευταίος με υπερένταση.
Στο 57' σουτ του Μήλιου Σ. η μπάλα άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.