Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΣ

Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα απέναντι στην νεανική ομάδα του Κρόνου θέλει να πετύχει η ομάδα των Γραμμοχωρίων και να συνεχίσει έτσι το νικηφόρο σερί της στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος.

Τα ''ελάφια'' με ανεβασμένο ηθικό μετά και την νίκη απέναντι στην Κορησό, θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα του Κρόνου στο τοπικό ''ντέρμπι''. Τα Γραμμοχώρια μην αντιμετωπίζοντας κάποιο πρόβλημα και έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία θα τα δώσουν όλα για την νίκη καθώς θα παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Με δηλώσεις του ο προπονητής των ''ελαφιών'' Μπάμπης Θεοχάρης επεσήμανε για το παιχνίδι πως '' η ομάδα είναι πανέτοιμη τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πως οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν την ίδια αγωνιστική πειθαρχεία όπως σε κάθε ματς γιατί όπως είπε κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Τέλος επεσήμανε πως η ομάδα συνεχίζει την ανοδική της πορεία και πάει για την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα΄΄.
Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Κρόνου, η οποία αποτελείται κυρίως από νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστές βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής της Παναγιώτης Μπαμπούλης έριξε τα ''πιτσιρίκια'' στα βαθιά θέλοντας να βάλει τις βάσεις για ένα δυνατό σύνολο στα επόμενα χρόνια. Η ομάδα του Κρόνου θα παραταχθεί πλήρης και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι καλύτερο γίνετε από το παιχνίδι.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 στο γήπεδο της Κολοκυνθούς και το διαιτητικό τρίο θα αποτελέσουν οι Πολυχρονίου, Γιαμπάνης και Παγιαυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.