Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ-Α.Ε ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 1-3


Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ομάδα των Γραμμοχωρίων στο παιχνίδι με το Κωσταράζι. Η ομάδα των Γραμμοχωρίων αν και προηγούνταν με 0-2 στο παιχνίδι, λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στην μοναδική φορά που απείλησε τα καρέ των Γραμμοχωρίων το Κωσταράζι, δέχτηκε το γκολ.

Τα <<ελάφια>> ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και κατάφεραν να πάρουν την κατοχή της μπάλας καθώς και να κλείσουν στο μισό γήπεδο την ομάδα του Κωσταραζίου από τα πρώτα λεπτά, δημιουργώντας φάσεις εκατέρωθεν μπροστά από την αντίπαλη εστία. Η υπεροχή των Γραμμοχωρίων καρποφόρησε στο 24ο λεπτό όταν μετά από ωραίο σουτ του Αχμετλί έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα και έτσι τα <<ελάφια>> άνοιξαν το σκορ.
Η ομάδα των Γραμμοχωρίων δεν αρκέστηκε στο 0-1 και έτσι θέλοντας να τελειώσει το ματς από νωρίς και να αποβάλει το άνγχος συνέχισε να πιέζει την γηπεδούχο ομάδα με διαδοχικά σουτ των Μήλιου Γ(26'), Αχμετλί(28') και Νικολαίδη Λ(31'). Έτσι στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γρηγόρης Μήλιος μετά από εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά έβγαλε συστημένη μπαλιά στον Σωτήρη Μήλιο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-2.
Η  απάντηση των γηπεδούχων όμως ήρθε στο 45ο λεπτό. Μόλις ένα λεπτό πρωτού ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του ημιχρόνου και την μοναδική φορά που απείλησε η ομάδα του Κωσταραζίου, μετά από εκτέλεση κόρνερ στην καρδία της άμυνας η μπάλα βρήκε στα σώματα και πήρε παράξενη τροχιά καταλήγοντας προς τα δίχτυα με τον τερματοφύλακα των Γραμμοχωρίων να αποκρούει εντυπωσιακά καθώς και στην επαναφορά την εξ' επαφής κεφαλιά του αντίπαλου επιθετικού δύο φορές. Τελικός αποδέκτης ήταν ο Τομόπουλος Δ. που από κοντά με δυνατό σουτ κατάφερε να μειώσει το εις βάρος τους σκορ σε 1-2.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μπάμπη Θεωχάρη συνέχισε να πιέζει ψηλά και να απειλεί τον αντίπαλο είτε με διάφορα σουτ, καθώς και με ωραίες ατομικές ενέργειες του Γρηγόρη Μήλιου.
Στο 57ο λεπτό όμως και ενώ η ομάδα των Γραμμοχωρίων έδειχνε να ελένχει πλήρως το παιχνίδι ο Παπαδάμου Ηλίας από αριστερά επιχειρεί να κάνει μία κούρσα με τον αντίπαλο αμυντικό να τον σταματάει αντικανονικά με αντιαθλητικό φάουλ, και τον παίκτη της ομάδος μας να αντιδράει και να τον κλοτσάει εκτός φάσης. Ο διαιτητής έκρινε πως πρέπει να τιμωρήσει μόνο τον παίκτη της ομάδος μας και έτσι τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Στα υπόλοιπα 30 λεπτά του αγώνα που η ομάδα μας έπαιζε με παίκτη λιγότερο δεν απειλήθηκε από την ομάδα του Κωσταραζίου, εν αντιθέση μάλιστα έχασες κάποιες κλασικές φάσεις για γκολ με τον Χάρη Τσάπα και τον Γρηγόρη Μήλιο. Έτσι στο 85ο λεπτό μετά από εξαιρετική μπαλιά του Λάμπρου Νικολαίδη στην πλάτη της άμυνας ο Γρηγόρης Μήλιος πήρε έξυπνα την μπάλα μπροστά και ανατράπηκε καθαρά μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλντι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Νικολαίδης Λάμπρος και ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα να γράφει το τελικό 1-3 που έδωσε ακόμα ένα τρίποντο στην ομάδα μας(το πρώτο εκτός έδρας για φέτος).
Πολύ κακή η διαιτησία του κ. Ντούκα ο οποίος έχασε τον έλενγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά επιτρέποντας τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων καθώς τους χαρίστηκε αρκετές φορές.

Η σύνθεση της ομάδος μας:
Χυσολάρι, Παπαδάμου Χ, Κωστάρας, Πουλιόπουλος, Μπαιραχτάρης, Αχμετλί, Νικολαίδης Ν, Νικολαίδης Λ(87' Διαμαντάρας), Παπαδάμου Η, Μήλιος Γ, Μήλιος Σ(45' Τσάπας,62' Τερέζιου)

Η διοίκηση των Γραμμοχωρίων ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό που για ακόμα μία φορά ήταν στο πλευρό της ομάδας, και στο εκτός έδρας παιχνίδι.


Το τρίτο γκολ της ομάδος μας(Νικολαίδης Λ. πέναλντι) :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.